Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(2007-01-23)
Era värmande, förstående ord och konstruktiva kritik - vad mer kan man väl önska sig? Tack!



Idag är jag inte stor

Idag är jag inte stor
rädd för mina egna ord
frusen kryper jag ihop
ängslig att säga för mycket

I morgon har jag nog åter mod
att läka de andras sår
så hastigt uppkomna runt mig
i behov av min snabba insats
men idag 
idag är jag liten och rädd
slav under fysiskt värkande längtan
att bli skyddad




Fri vers av "Silver" VIP
Läst 573 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-01-25 19:24



Bookmark and Share


  aol
du har oss som skydd din dikt tar fram mina faderliga skyddande sidor så vacker så nära så tätt inill
2008-02-14

  Jaramald
Det finns ett visst mod i att dala
det är kanske därför hösten känns speciell...
2008-01-25

    Bodil Sandberg
Stor igenkänningsfaktor...av en stor poetissa!!!!!
2007-04-04

  Mangal VIP
Känner väl igen. Bra fångat!
2007-01-27

    JJ VIP
Sådana dagar kommer allt emellan åt, då man brutits ner av det som var för mycket. Men kraften kommer åter, man reser sig igen, några tårar fattigare går man mot nya med och mot gångar. Mvh. JJ.
2007-01-26

  Lillasyster F
Så starkt! Så välskrivet!

Kom ihåg att det alltid finns någon som lyssnar och har tid för dig.

När som helst!
2007-01-26
  > Nästa text
< Föregående


"Silver" VIP