Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blev så inspirerad av "Spam"...som är bäst helt enkelt ;-)




Metriskt möte

Metriskt möte
Mellan
Rim
Manande manligt
Kvicksilvrigt kvinnligt 

Pirrande peoner
Stigande
Spondé
Trånande trokéer
Stigande
Virvlande verser

Jagande jamber
Fallande
Stramande strofer
Bunden

Av

Varsamma verser
Viskande verser

Ljuvliga jamber
Taktfasta
Dansande daktyler

Stigande

Stigande

Vulkanisk volta




Fri vers av "Silver" VIP
Läst 760 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-01-25 23:11



Bookmark and Share


    Trast
Härlig lärorik fors. Verslära!
2008-01-21

  Mangal VIP
Underbart flyt. Lockas in i din entusiasm. Smakar på ord som väcker nyfikenhet och som jag bara anar betydelsen av.
2007-02-06

    Bodil Sandberg
Duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....nu gör du mig alldeles själaglad!!!!Det här är ju helt superbt...helt underbart och ....och...ja helt enkelt förbannat bra!!!!
2007-01-27

  Lillasyster F
Jag ler... en mycket fin och virvlande dikt! Inspirerande!
2007-01-26

    Bostik
nice, gör metrik till något erotiskt nästan! metrotik? vajjert, en bra dikt om dikt
2007-01-25

  Smultris
Hehe, inspirerad av vår käre spammis måntro;-)
2007-01-25
  > Nästa text
< Föregående


"Silver" VIP