Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osagt


Ville så gärna säga

hur mycket jag

tycker om dig

hur mycket du

betyder

men läpparna fastnade

i varann




Övriga genrer av Maria Malm
Läst 397 gånger
Publicerad 2007-01-26 09:17



Bookmark and Share


  Jojo
Så svårt det kan vara att säga sitt hjärtas mening.
Men här har du fångat det vackert och poetiskt.
2007-01-26

  Christer Eriksson
låter som en kyss, en god sådan, grattis..
2007-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Maria Malm