Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Dingdångarn´s sång...


Kyrkklockor för ett barn

Dingdångar´n väcker nog kråkorna,
sade min dotter när vi en förmiddag
gick förbi kyrkan på väg ner till staden.




Övriga genrer av Mangal VIP
Läst 685 gånger
Publicerad 2007-02-09 18:07



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
den som ändå hade en dotter
som kunde vara så där lillgammal
så en påmindes om livets små
glädjeämnen, lysande i mörkret
2007-04-22

  Mr G
Uppmärksamhet är ett av människans patos
Kyrkans klockor har förmedlat till människor
i många år. Både glädje, sorg och förtvivlan
Några ord kan säga mer än en hel sida

Mr G
2007-03-11

  KonstigaKatter
Så gulligt... Och hon hade förmodligen rätt...
2007-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Mangal
Mangal VIP