Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är monstret

Ett mörkt hårstrå
dröjer sig kvar i sängen
Som för att påminna mig
om nätterna när du var min

Och drömmarna
Har tvinnat detta mörka strå
Till en soldat

Som plågar mina drömmar

Skratten ekar ihåligt
I mitt huvuds tomma salar
Ner till mitt hjärta utav glas

Jag försöker glömma
Alla orden du så praktfullt
Klätt i kejsarens nya kläder

Men mörkret glömmer
förlåter
Baddar såren
Och smörjer alla liken

I månens ljus
Försöker jag fortfarande
Nå dig
Och din nakna kropp

Mina läppar glider i sär
För att kyssa dig

Men allt som finns kvar
Är ett hårstrå

Som sakta
dör på min tunga








Fri vers av Kubla Khan
Läst 238 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-02-01 13:21



Bookmark and Share


  Elementary
Den biten som talade extra djupt var "Och drömmarna
Har tvinnat detta mörka strå
Till en soldat

Som plågar mina drömmar "

fantastiskt beskrivet.
2017-11-10

  Nina Nightwish VIP
Bitterljuv text med sting av hjärtesmärta. Känns
2017-11-09

  Smultris
Äntligen ord även om dom känns smärtsamma.
Sluta var så tyst.

<3

2017-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Kubla Khan
Kubla Khan