Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Love conquers all

vart än jag går med råg i ryggen

kan jag aldrig sluta stanna upp

ett tag och tänka

*Den värld som

  ligger runt oss

  kan skapa magi*

vi dansar älvornas stilfulla vals

vi går genom brinnande hav

vi känner alla sinnesuttryck

sätta färg

vi slutar aldrig att lyssna

till hjärtats gemensamma

svar

that loves

conquers

all




Fri vers av Azerola
Läst 293 gånger
Publicerad 2007-02-18 19:16



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Amor vincit omnia... sanna ord, som vandrar med oss så länge vi vågar tro på det själva i vårt inre, och då bygger upp våra älvors inre valsfasta toners energier
2007-02-24

  aftermath
ja kärleken ska alltid segra till sist.
fint
2007-02-20

  Lars Granlöf
Tack för en stärkande dikt.
2007-02-18

  Lasseman VIP
Håller med Henry, väldigt talande vackert, tack =)
2007-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Azerola
Azerola