Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sa...



Jag sa

Jag älskar dig!

Du hörde
Jag ska älska dig
Förevigt!


Jag sa

Jag är din!

Du hörde
Du får äga mig!

Jag sa

Vi är så lika
du och jag!

Du hörde
Jag vill bli som du!

Jag sa

Vill leva med dig!

Du hörde
Jag ger upp allt
annat i mitt liv
för dig!

Jag sa

Nu går jag!

Du hörde
Jag vill att du gör allt bra
och försöker få mig att
ändra mig!


Det du glömde var
Att ge mig av din kärlek
Jag går nu...
Om du bara lyssnat
kanske jag varit kvar!




Fri vers av sunnanvind
Läst 378 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-02-19 15:19



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
ja många tar så för givet att få hur mycket kärlek som helst, och ger inget själv, men kommer inte på fören det är för sent...att det behövs två ömsesidiga kärlekar för att VERKLIGEN älska varandra

bra och tänkvärd text, dom som tar kärleken för given...glömmer att älska.
2007-03-01

  Aisha VIP
....så är det ofta.....det munnen säger förvanskar örat....mycket fin text!...kram från Aisha
2007-02-22

    *Zenobia*
Så få ord....men ack så talande....

Hög igenkänningsfaktor....om man säger så....
2007-02-21

    Maria Malm
Ibland hör man vad man vill höra...
2007-02-20

  devilsangel
Just det. Lyssna!
2007-02-20

  nettizen
Mmmm... *been there , done that* känns igen......
men egotrippen kan man inte bemästra så du gjorde rätt som gick.
2007-02-19

  Lars Granlöf
De självförblindades
bild av kärlek.
2007-02-19
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind