Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berg rullar likt sakta vågor

Berg rullar likt sakta vågor
över jordskorpans hav

stolta sträcker de på sig
gamla och visa håller de tystnad

en sjö speglar troget
deras prakt

träd dansar
med rötter förankrade

sanddynor formas
utav vindens andetag

dimma smyger sig sakta fram
i en dalgång

fälten ligger öppna
och väntar




Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 375 gånger
Publicerad 2007-03-07 00:55



Bookmark and Share


  wayward - taiga
just ja, höll på att glömma bort den här.. ville komentera för flera dar sen.. du, minns du att du skrivit en om berg förut också? Vad hette den, jag vill läsa igen :) berg - de kan hålla tystnad de, om några kan.. Fint iakttaget av dig du och bilden av hur de flyter på jordskorpehavet är majestätisk.

Du besjälar landskapet och det är jädrigt tjusigt du!
Bra Mikael!
2007-03-10

  Lilla My* VIP
\"Berg rullar likt sakta vågor\"
Dina ord rullar likt sakta vågor o vilken vacker naturbild det blir!!
2007-03-07

  nettizen
Du är helt makalös..... du skriver om naturen och de bilder som skapas är ändå kvinnokroppen. Jag gillar hur du får fram det sensuella i ditt snillrika skrivande.
Högsta betyg för den här!
2007-03-07

  Söder
Mäktiga är bergen och dina ord. Du fångar helheten på ett härligt sätt. *myser*
2007-03-07

  Markattan
Vackert och, som Steve sa, majestätiskt målat från början till slut.
2007-03-07

  memma
toppenfin!
2007-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist