Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek bestiger berg kärlek smälter is när rädslan är större än modet. Tack till en vän att mina borttappade ord kom tillbaka till mej ...


Bestiga berg smälta is

Jag slåss
inte mot
ditt sällskap

Jag slåss
mot mitt
innersta

Du är elden
som får trådar
att brinna

Stubinen
som tänder
explosionen

Sårade känslor
som briserar
i ett inferno av jag

Oförrätter
av gammal
tappad självkänsla

Ge mig tid

Ge mig tillit

Så växer
jag i dej

Så tror
jag på dig

Min oro
är stor

Min rädsla
är stark

Har man vänt
sig i o-känslans
grav

Så trampar
fegheten
försiktighetens steg

Men värme
vänder allt
till något gott




Fri vers av Jack_iX
Läst 608 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-23 12:37



Bookmark and Share


  aol
Underbar berörande dikt
2019-02-10

    sunnanvind
Ibland måste man skynda långsamt...Det förmedlar du mycket bra här...
2007-03-30

  prinscess VIP
o vilken vacker kärleksdikt
värmande att läsa
underbart skrivet
2007-03-24

  Lasseman VIP
jag läste med värme och känsla...och jag kände, bra och öppet skrivet min vän..tack
2007-03-23

  DanSan
******************************

Bra skrivit Jack så många sannigar

i en så skön dikt om tillit och kärlek

om att våga hoppas och tro på sina

medmäniskor där på livets stig . . .

******************************
2007-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX