Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förrvirrad, vet ej hur hon ska fixa allt när hon knappt orkar med en dag till.. Tanken på att ta livet av sig finns inte men vad händer när hon inte orkar mer. Allt försvinner, hon försvinner och livet tar slut.. Men ingen vet hur..


Känner du min panik??

Måste bort, bort härifrån..Jag klarar det inte mer..
Jag måste fly från smärtan Men hur gör jag det?
Jag får ångestatacker vill inte mer, får panik.. Vad fan ska jag göra.. Hjälp mig..Känner mig fängslad i sorg, smärta.. Jag kvävs..

Klarar inge mer, känns som jag är i kvicksand kommer inte upp..
Måste nå toppen för att lyckas, men sjunker bara djupare..

Jag kan inge mer.. Om jag satsar allt jag har så blir det kanske bra inom kort men jag har inte ens krafter kvar till det.. Än om det var ett lopp och en meter kvar till mållinjen så skulle jag inte orka.. Varje steg är en plåga.. Varje andetag en kamp.. Känner du min smärta?? Förstår du min panik??

Om någon ändå kunde höra mina döva skrik.. Jag ropar på hjälp men ingen hör, kommer dom förstå när jag sakta dör?? Men jag behövde inte hjälp då, jag behöver inte hjälp sen, jag behöver hjälp nu..

Sitter på toagolvet svettas skakar och får ännu en ångestatack river mig på armarna, sliter i mitt hår.. Gråter och skriker på hjälp men det kommer inga ljud från min mun bara mimande.. Ser i mina drömmar hur jag skriker
\"Jag vill bara ha tillbaka mitt liv\"
\"Varför tog du mitt liv?\"

Känner du hur jag skakar och behöver din hjälp??
Ser du i mina ögon hur jag lider??
Ser du hur rädd jag är när jag skyggar för en hand som vill smeka min kind?

Jag orkar inte.. Nu kommer dödsångest.. Faller in i en djup deppression..
Känns som jag ligger i koma.. dom försöker få kontakt men jag ser inte hör inte vill inte kan inte.. Jag bara tittar.. Dom undrar vad jag ser?

Jag ser ett vitt ljus, det är som en tunnel med tre änglar som flyger omkring ner mot mig.. Vet du vad det är?? Jag tror jag vet...


Det är min död!




Fri vers av deepblacksoul
Läst 880 gånger
Publicerad 2007-03-31 07:01



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Oj vad starkt skrivet, och att läsa denna, men tro mig jag vet hur du känner, fortsätt och skrik, det är din rättighet, fortsätt och sträck ut handen...till sist kommer det en ängla själ..skyddsängel..eller en vanlig medmänniska och möter din utsträckta hand, fortsätt att kämpa min vän! för till sist sitter du på toppen..kram
2007-03-31
  > Nästa text
< Föregående

deepblacksoul
deepblacksoul