Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Familjeterapi


Imorse
så upptäckte du och jag
samma fjäril




Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 611 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-04-03 11:15



Bookmark and Share


    eva m h
Naturlig terapi tror jag på! Fin!
2007-09-17

  Starfish-Aura
Brukar hata små plåttriga enords dikter
med hjärtar din

//Mjao
2007-04-17

  ia VIP
helt enkelt en upplevelse
av samhörighet
kanon bra
att med så få ord beskriva något som känns så obeskrivligt underbart
2007-04-17

  Agnes
mmm... fin terapi! :o)
2007-04-17

  Hildegun Relefors
Visst kan livet vara så enkelt och underbart! Vackert skrivet och tänkt!
2007-04-12

  sabina stark
Vilken söt text
2007-04-06

  Jessica Ebbesson
Applåd för denna lilla/stora sköning!
2007-04-03

    Camapani
åh...så fint! transformering när den är som störst!
2007-04-03

  Antropofagen
En mening på nio små ord kan innefatta väldigt mycket emellanåt. Denna gör det.
2007-04-03

  VITRIOL
Med klarhet och glädje och en liten transformationssymbol visar du enkelheten i den vackraste av gemenskaper.
2007-04-03

  Annmargreta
Så härligt!
2007-04-03

  Rachel Roth
enkelt om
det enkla stora
2007-04-03

  KonstigaKatter
Wow! Kort, otroligt fin, säger mycket!
2007-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist