Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara du får komma in..bara du..


Utanför min dörr

Du står o trampar utanför min dörr
Väntar på att jag ska öppna
Jag trodde jag hade släppt in dig
Till mina innersta rum
Men dörren måste blåst igen när du försvann
Förlåt mig..
Jag vill inget hellre än att bjuda in dig
Men är så rädd för att du ska gå igen
Snälla du, för guds skull, stå kvar
Gå ingenstans
Du vet väl hur jag är
Har bara fastnat
I min rädsla
Vänta där
Gå ingenstans
Jag kommer snart o öppnar
Du ser väl att det står
välkommen på dörrmattan
Den är bara för dig
För att bara du är välkommen in
Bara du väntar
Du har ju nyckeln, du fick den utav mig
Bara det att låset är rostigt
efter vintern utan dig
Men vänta där, jag kommer snart
Hör du inte att jag ropar
Jag är hemma, jag ska bara..
Så vänta där, jag kommer ju snart




Fri vers av VildÄngel
Läst 701 gånger
Publicerad 2007-04-10 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VildÄngel
VildÄngel