Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bytes

Ska vi byta?
Ilska, sorg och hopplöshet bortskänkes
Var de kommer ifrån?
Inte en aning
Brydde mig inte om att fråga
en dag fanns de bara där
dök upp helt ur intet
trängde sig på mig och vägrar flytta

Men jag har hittat nåt att byta bort dem med
fick en ask med små tabletter
vita, delbara, befriande?
Det sägs att de tar bort allt det negativa
vänder mig mot positivare tankar

Så, jag böt
Inte dåligt mot bra
utan
dåligt mot bättre
tror jag
istället för ilskan mår jag illa
istället för sorgen är jag dåsig
istället för hopplösheten dök en konstig darrning i mina fingrar upp
men min själ känns helare

måste jag välja?

kropp eller själ???




Fri vers av Beatrice J Lindéh
Läst 506 gånger
Publicerad 2007-04-21 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beatrice J Lindéh
Beatrice J Lindéh