Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tillägnad en vän


Du räcker mig din hand

mått så dåligt

inte vetat vägen ut

men då dök du upp

och jag började känna lugnet igen.

 

Det du sa

gick rakt in i hjärtat

väckte liv åter

i allt mörker.

 

Du räcker mig din hand

och det känns som jag dras upp

från mörkret

du är en äkta vän

är dig evigt tacksam

och vill att du ska veta

du kommer alltid

ha en plats i mitt hjärta.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 612 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-04-25 18:44



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en känslosam text som berör... en text som visar på vänskaps värde ... så fin få ta del av...
2007-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson