Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni är


Ni är ljuset
som leker
på vattnets yta

tonerna
som sjunges
från universums hals

ni är havet
ni är vågen
regndroppen

och ni är blomman
som dricker vattnet
genom törstig jord




Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 450 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-05-16 15:30



Bookmark and Share


  frostyran
Så här... Vill jag också kunna skriva :o) Värme, innerlighet och... Glädje. Fint!
2007-05-19

  sabina stark
Så varm och vacker....
2007-05-17

  Markattan
Målande fager poesi.
2007-05-16

  nettizen
Leve livet...
Härligt att se dig här igen! Och med en så fin text dessutom. *gillas*
2007-05-16

  Antropofagen
Kluckande pockande finstämt om allt som ryms i ni och vi.
2007-05-16

    Camapani
jag håller med föregående..att vi kan vara synonymt med ni..vi blir helare på nåt vis. allt och alla. inte utanför..fin dikt
2007-05-16

  Agnes
Vacker hyllning!!! (Bland det finaste du skrivit, enligt mitt tycke.)


Okonstruktiv? Jajamensan :o)
2007-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist