Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är


Du är ljuset som speglas
på havets botten
mörkret som varsamt
tas emot

källan som fördelar
ådran som rinner
och kärlet
som sakta fylles upp

du är början
du är slutet
och du är alltets
mellanrum




Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 449 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-05-20 21:20



Bookmark and Share


  Nils Teodor VIP
Mycket vacker!
2011-10-04

    ej medlem längre
Mycket vackert, du andas poesi, du skriver poesi för du ser allting mycket vackrare än de är, fint och ömt skrivet tack för läsningen
2007-05-27

    Erika H
ljuvligt uppfyllande text
om livet
i det lilla och det stora
2007-05-21

  Rachel Roth
fin
2007-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist