Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
de kom en massa tankar bara o så tänkte jag -\" vad ska jag göra med dom då?\" så jag tänkte intensivt o bad gud att svara... men...jaa... de hände inget... få se om ngn kan svara mig då?


Samtal med Gud


Gud…
kan du sms:sa till mig svaren på mina funderingar
blir ju lite jobbigt för mig här ner på jorden ibland..
vad tror du, är det så att:

”Ibland den längsta vägen mellan två människor emellan
är den då man sitter tätt in till …”

Gud…
Ibland känns de som om vi människor har svårt att utrycka våra
djupaste tankar

\"Varför är det så lätt att skoja om
de som är så svårt?\"

Gud …
De här har jag också funderat över

”Varför är de så svårt att uppleva skönheten i smärtan
men lätt att se skönhet i den som har upplevt smärtan?”

Men Gud…
Hör du mina tankar?

* Tystnaden hade aldrig varit stummare än just då
när vi verkligen behövde prata *


Gud…
Hmm…
inget svar…
Jaa, du har väl också Comviq då?
















Fri vers av BlåhäXa
Läst 435 gånger
Publicerad 2007-05-23 17:06



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Väl skrivet. Djupt allvar, glimten i ögat och ödmjuk styrka.
2007-06-28

  apokryf
*ler* vilken träffande beskrivning!

har oxå funderat på om han har comviq...
2007-05-23
  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa