Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lantliv.

Öppnar dörren ut i landskapet

knarrande gångjärn

Skatorna flaxar iväg
från min utspridda sop påse


Andas djupt andetag

doften av
nygödslad åker
gör mig

glad

Björkarna skryter med sina
nyutslagna löv

Katten skryter med sin
nyfånga sork

jag skryter med mina
nya promenadskor

Solen håller mig sällskap
längs grusvägen
runt byn

korna råmar in sina kalvar
till frukost

Bäcken vrålar
sin ankomst

jag stannar upp

fångar energi

Möter viktlösa fjärilar
i moderna färger

När jag kommer hem
ska jag fixa gångjärnet

och sop påsen





Fri vers av Me-linda VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-25 12:21



Bookmark and Share


    Mr.painter
VACKERT OM LANDET
2007-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Me-linda
Me-linda VIP