Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fördomar

okunskap
föder fördomar
rädsla
föder fördomar
massmedia
föder fördomar
vi äter dem
till frukost
lunch och middag
någon till mellanmål
frossar
som det vore gräddbakelser
vi spyr upp dem
någon trampar i dem
sprider vidare
från land till land
skvallerbytta bing bong....
livet går
år för år

STOP

spola tillbaka
spela upp
lyssna
distans
bli medveten
förändra




Övriga genrer av Me-linda VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-06 22:09



Bookmark and Share


  mjuk
Jag kan bara säga att jag håller med dej.Väldigt bra skrivet!!
2007-06-13

    Maria Malm
Bra skrivet. alltför mycket frossande i andras elände pågår. Fördomarna blomstrar, näring får de ju här och var.
2007-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Me-linda
Me-linda VIP