Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tango


Ett ögonkast
söker ett annat

två hjärtan
hoppar över slag

ett par höfter
dansar en tango

fyra fötter
njuter sin dag




Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 405 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-06-10 14:25



Bookmark and Share


  Cris
*ler* härligt .. fnittrande
2007-07-26

  Antropofagen
Härligt, härligt! fast just idag känns det lite väl hett för en het tango... ,o)
2007-06-10

  aftermath
vilken fin dikt!
mycket fin
2007-06-10

  Markattan
Härligt livsbejakande fångat i synnerligen glädjefyllda ordalag.
2007-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist