Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sök i ljuset


Sök i ljuset
så kommer svaren
till dig

sök i ljuset
för att se hur allt
hänger samman

sök i ljuset
så finner du spegeln
till ditt sanna jag

sök i ljuset
om du ämnar hela
leka och älska

sök i ljuset
så hittar du
hem





Fri vers av Mikael Lövkvist
Läst 414 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-06-10 14:26



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Väl uttryckt. Gillar ljusår!
2007-07-08

    ej medlem längre
Sant o vackert skrivet, ljus..är det ultimata att söka, tack
2007-06-28

  prinscess VIP
den var vacker
2007-06-10

  Annika Gustafsson
och ljuset finns inom.....

orden dina stärker mitt ljus
2007-06-10

  nettizen
Om inte annat så är det lättare att se vart man går om man håller sig till ljuset.
Vackert skrivet!
Gillar denna mycket då jag gillar budskapet i den.
2007-06-10

  Antropofagen
Väl formulerat och kanske sant! Men jag tänker osökt på den gamla allegorin om hur vi vill lägga problemen där dom passar oss bäst...

\"under gatulampan, en man tittar sig vilset omkring. En förbipasserande frågar om han kan hjälpa till med något.
- Ja, jag har tappat mina nycklar.
- Är du säker på att du tappade dom här?
- Näe, där borta, men där är det för mörkt för att leta...\"
2007-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Mikael Lövkvist
Mikael Lövkvist