Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fysisk kärlek

fysisk närvoro
kött mot kött
gnider, knådar
rider
blött mot blött
tårar, saliv
slemhinnor
svider
stämbandsljud
fuktig andedräkt
mot hud
kvider
kärlek och hat
mot varandra
strider





Fri vers av Me-linda VIP
Läst 235 gånger
Publicerad 2007-06-13 12:22



Bookmark and Share


  Tina-sol
Bra! Du skapar en bild för läsaren och du har en strålande rytm. Den är hemsk och härlig i samma meningar.
2007-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Me-linda
Me-linda VIP