Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
måste sluta skjuta upp möjligheten att låta mig förändras. det finns ju inget som säger att jag kommer att förändras genom ändrade yttre omständigheter om jag inte funnit den inre hållning som låter sig förändras.


vägledning

vart går din väg
vart vill du leda mig

jag vet
frågan är antagligen fel
det handlar sällan om vart
oftast om hur

inte vilket jobb
utan på vilket sätt

inte vilken plats
utan vilken medmänsklighet

inte vilken ställning
utan vilken attityd

inte vilka projekt
utan vilken tillgänglighet

hur gud, hur
vilka små omprioriteringar bör jag göra
vem bör jag se
hur kan jag visa mer kärlek
hur kan jag på något sätt återspegla dig

hur




Fri vers av Mattias Josephson
Läst 668 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-13 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson