Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett försök till gestaltning av kvinnors sexualitet. Otrohet har varit på tapeten en tid nu och det är dags att reflektera kring lust och bejakande. Gärna respons! / vad säger texten?


våt dröm

jag drömmer om dig
dina händer, din tunga
de utforskar min kropp
jag sträcker ut, gör mig tillgänglig
vill bli tillfredsställd
låter mig tas
tar kommando
älskar.
DIG
Det slutar alltid på samma sätt
väckarklockan ringer, det är morgon.




Fri vers av danshäxan
Läst 235 gånger
Publicerad 2007-06-18 09:45



Bookmark and Share


  glittertindra
då är det en mardröm att vakna... bra skrivet...
2007-06-18

  Björn Donobauer
Du leder oss på kända vägar och gör det skickligt och med väntat men överraskande avslut.. att säga det kända på nytt sätt är vad det handlar om för en poet..
Bra!!
2007-06-18
  > Nästa text
< Föregående

danshäxan
danshäxan