Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma, varför skrattar du inte på riktigt?

En son till sin mamma, en helt vanlig morgon i början av Juni:

- Mamma, varför skrattar du inte på riktigt?




Övriga genrer av Me-linda VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-18 11:25



Bookmark and Share


  Teddy
Vad hemskt. Men inte så ovanligt kanske.
2007-06-18

  thyra
Känner igen, barn märker mer än man tror. En mycket tänkvärd text. Bra!
2007-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Me-linda
Me-linda VIP