Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den enda måltid jag ätit som BRÄNNER kalorier


Jag är kannibal

Du bjöd på
din blick till förrätt
gav mej mersmak
din kropp till varmrätt
förföriskt god
ditt leende till efterrätt
en fulländad måltid

jag tackar

nästa gång bjuder jag:)




Övriga genrer av Me-linda VIP
Läst 566 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-06-20 19:21



Bookmark and Share


  Jean-Michel Orblin
SMAKLIG MÅLTID!
2007-10-21

  Jer
Tur för dej att du inte är vegetarian...
2007-06-25

  Fredrik P. VIP
Ha ha! det var
den skojigaste
kärleksdikt jag läst.
Bravo!
2007-06-23

    prana
tjäck liten sak, mysig.
2007-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Me-linda
Me-linda VIP