Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
igår var det såhär . . .


vänner

det spelar ingen roll att jag säger att allt är bra ,

det spelar ingen roll att jag spelar att allt är bra ,

det spelar ingen roll att jag låtsas att allt är bra,
hon ser verkligheten

Hon ser min verklighet

jag ser nackdelen med att vara så bra vänner




Fri vers av vilsen
Läst 565 gånger
Publicerad 2005-03-21 13:40



Bookmark and Share


    livräddaren
så vackert,jag hoppas jag ser det,att jag är en sådan bra vän!
2005-03-21
  > Nästa text
< Föregående

vilsen