Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fridlyst kärlek

Så ett frö
i någons inre
vattna med kärlek
och gödsla med omsorg
ge den ljus
när mörkret omsluter
ge den stöd
när stormarna anfaller
se den växa
blomma, locka
njut
av dess prunkande kärlek
dofta
ge den frihet
låt hösten komma
bakom vissnade blad
kommer nya









Fri vers av Me-linda VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-25 11:06



Bookmark and Share


  Rachel Roth
vacker dikt om kärlek
2007-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Me-linda
Me-linda VIP