Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själslig träningsvärk

 

 

 

Ofta är vi så upptagna med att bli de vi är

så vi hinner inte

vara de vi är.

 

 




Övriga genrer av Me-linda VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-27 22:09



Bookmark and Share


  Lilla trollet
Huvudet på spiken, bravo!!
2007-06-28

    kaprifol
så sant, titeln är guld förresten :)
2007-06-27

    Fantasioffer
så rätt så. Rubriken var underbar!
2007-06-27

  Sofiapoema
Sant. Sorgligt men sant
2007-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Me-linda
Me-linda VIP