Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibland blir jag bara så tröööööttt


Nu tar jag mig i kragen och drar till skogs!

Nu är det klippt

nu är det kört

nu är sista potatisen satt

nu har bägaren runnit över

för halvtråkiga tvåbarnsmamman från mellersta norrlands inland

nu skiter hon i hela skiten och det skiter hon i

fuck samhällets jantelag

fuck medias hjärntvätteri

fuck kommungubbarnas grådaskiga uttal

fuck arbetsförmedlingarnas jobbanvisningar

fuck kärleksdravel och relationshuvudklieri

fuck miljöhot

fuck ölhäveri och sluddrigt raggningsdreggleri

fuck dammråttsallergi och laktosintoleranshysteri

fuck uppkörda magar och pulverkaffe

fuck svettiga pizzadegar och rännskiteri

fuck vägarbeten och fartsynderi

fuck banktjänstemän och havererad ekonomi

fuck industrisemestrar och husvagnshysteri

fuck pappersfabriker och betongindustri

fuck "du kan alltid bli bättre" böcker och självhjälpsfnatteri

 

Nu tar jag min ryggradlösa kropp och drar till skogs

 

 




Övriga genrer av Me-linda VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-29 23:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Me-linda
Me-linda VIP