Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några ögonblick på en parkering

Jag står ensam på en öde parkering
och känner det som
att hela världen är någon annanstans.

Men där!
Där kommer det en ung mamma med barnvagn
Hon ser ut som om vardagen
kommit alldeles för tidigt till henne
Bråttom, bekymrad min
Rynkor i pannan
som inte borde finnas där
Inte än

Senare, inifrån sta\'n
kommer en trasig man traskande
Inte trasig utanpå
Bara i ansiktet, han också
Skorna är väl lite slitna
men han kanske går mycket
en del gör det
ingen ro i kroppen

Det är just därför jag är här
Åkte hit bara för den skull
Och nu sitter jag på en öde parkering
och tittar på ögonblick
som händer.




Övriga genrer av Dionysius
Läst 451 gånger
Publicerad 2007-07-02 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius