Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ursäkt


Bland det svåraste som finns





Förstå kan man !

Att få en ursäkt eller ge en!

Förlåta och bli förlåten!

Och sedan gå vidare!


Det måste vara det svåraste en människa kan göra!




Övriga genrer av Jean-Michel Orblin
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-04 10:53



Bookmark and Share


  angel of tears
absolut...håller helt med...har själv svårare att säga förlåt än förlåta...å andra sidan förlåter jag aldeles för fort...så så svårt har jag egentligen inte för någotdera...men ibland är det sjukt svårt...tyvärr...
2007-07-06

  sockerspöket
skulel vilja säga att förlåta är svårare än att säga förlåt..
men det beror ju såklart på.

Bra skrivet!
2007-07-05

  Havsjungfrun
sant..det kan ibland vara bland det svåraste..
2007-07-04

  aftermath
stämmer in i nedanståendes kommentar
2007-07-04

  glittertindra
jo... speciellt när man ska förlåta det oförlåtliga... det är där man prövas som människa...
2007-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin