Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nordisk familjebok 1910
Inspirera (af lat. inspirare, eg. inblåsa, inandas), hänföra, lifva; intala, ingifva. Jfr Ingifvelse.
Exspirera (lat. exspirare), utandas; uppgifva andan, dö; gå till ända.



andas #3

 
inspiration
- jag andas in
exspiration - jag andas ut

inspiration - hänförelse
exspiration - det som ska dö

inspiration - ingivelser och liv
exspiration - det som ska ges upp och gå till ända

jag andas in - inspirerar
jag andas ut - exspirerar

jag andas in
jag andas ut

inspirerar
exspirerar

andas in
andas ut

andas
andas

inåt
utåt

in - jag helas
ut - jag renas

in
ut

in - med-vet-ande
ut

in - vet-med-ande
ut

in
ut - ande-dräkt

 




Fri vers av Mattias Josephson
Läst 663 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-12 11:28



Bookmark and Share


  -Ulla Tilemo- VIP
Tycker om den här texten. I synnerhet om det var din avsikt att skriva in vetmedande. Det blev en kul ordlek med knorr på!
2007-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson