Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
* Om Gud är kärlek * www.poeter.se/Las+Bok?book_id=1810 *


om gud är kärlek #4

 
om du är kärlek
hjälp mig snälla du
att låta denna kunskap
få röra vid mitt hjärta

inre rörelser
är en svår gymnastik
hur böjer man sig så
att man blir mera älskande

är det inte just detta
dessa ord berör:
för människor är det omöjligt
men för gud är allting möjligt

jag tror på löftet
om en inre ström
av levande vatten
som kan få bryta fram

kom kärleksflod
kom känslovår
kom ljumma vind
och värm min själ

kom sårbarhet
kom öppenhet
levande vattenström
flyt genom mig




Fri vers av Mattias Josephson
Läst 872 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-07-08 01:30



Bookmark and Share


  kaktus
kom sårbarhet
kom öppenhet

Kan jag säga mer? Jag älskar den här dikten. Budskapet, ordvalen... Den är underbar
2008-05-06

  stella
underbar, denna är bäst av de fyra!
2007-07-08

  Marreb
Ber med..
2007-07-08

  hellen
;) va fint du skriver...måste läse en gång till;)/ hellen
2007-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson