Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
<p align=\"left\"><font color=\"#000000\">Alla våra drömmar, som ingen tycks förstå.</font></p>


Alla drömmar följs inte av ett uppvaknade

Suverän Haiku av Jer! Bytt bytt, kommer aldrig igen ;-)

drömmar kan dö

fånga upp dem på skissblock

pensla in löften

 

 

Min egen:

Drömmar fångas på ett skissblock
om jag vetat att drömmar kunde dö
borde jag älskat penselns alla löften




Bunden vers (Haiku) av Connie
Läst 386 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-07-14 20:14



Bookmark and Share


  Hans Christian
"om jag vetat att drömmar kunde dö
borde jag älskat penselns alla löften"

Jösses vilka ord!
2014-04-30

  Hans w-art Westlund VIP
konstigt sammanträffande. jer skrev och berättade om denna. har själv precis skrivit klart en dikt, en senry x 3, som heter \"vit yta\"..
2007-07-16

  Jer
Tycker din dikt är en fin treraders. Då din mening var som haiku, var detta en möjlighet. Ett resultat av samarbete och samtal.
Tack för förtroendet.
/Jer
2007-07-15

  Bjarne Nordbö
Halleluja moment. Och vilken bild. Drömma ska jag göra gott i natt.
2007-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Connie
Connie