Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Limerick om åtkomst.

 

 

En giraff på ett zoo i Paris

som blev vansinnigt kär i en gris

sa till alla som fråga

om hans älskogsförmåga:

"En får böja sig ner, givetvis!"




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 636 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-07-19 08:31

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
hohoho
2007-07-19

  ospray
Som vanligt jättebra o kul

applåder
2007-07-19

  thyra
Enligt alla konstens regler, givetvis! Kul!
2007-07-19

  danshäxan
Hej!
Jätteroligt och inte alls
krystat som vissa limerickar
kan bli.... fromen är ju inte helt
enkel....

An stor applåd och ett bokmärke
får du av mig! / danshäxan
2007-07-19
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP