Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG ÄLSKAR ATT HATA DIG

Min älskade

det finns så mycket jag vill säga dig

ord som gömmer sig bakom meningslösa meningar

det finns så mycket känslor

jag vill visa dig

känslor som gömmer sig under min sköld

mitt försvar

Min älskade

det finns så många tankar

jag vill att du ska läsa

bakom mina isblå ögon

Åren har gått med oss

genom stormar

vulkaner

eldhav

glädjetårar

och kärleksvindar

vi har slitits från varandra

slungats mot varandra

slingrat oss fast

vi har hatat

vi har frossat i fel och brister

vi har sugit varandras blod

till svimningstillstånd

vi har använt ord

som vapen

vi har stridit

mot varandra

Min älskade

det finns något jag vill säga dig

något som gömmer sig under alla skal

något som gömmer sig under alla försvar

något som lyser under mina isblåögon

något som smälter mitt förhårdnade hjärta

något som skriker mellan alla meningslösa meningar

något som lägger ner min stridsyxa

som får mina muskler att mjukna

JAG ÄLSKAR VÅRA STRIDER

SOM FÖR OSS NÄRMARE VARANDRA

JAG ÄLSKAR SMAKEN PÅ DITT BLOD

SOM GER MIG MERSMAK

JAG ÄLSKAR MITT HAT TILL DIG

SOM VÄNDS TILL KÄRLEK

JAG ÄLSKAR OSS

VÅR KÄRLEK HÅLLER IHOP OSS

UNDER VÅRA STRIDER

UNDER VULKANUTBROTTEN

UNDER FÖRSLITNINGARNA

JAG ÄLSKAR VÅR KÄRLEK

JAG ÄLSKAR DIG

 




Övriga genrer av Me-linda VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-07-23 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Me-linda
Me-linda VIP