Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En klunk vin och lite självömkan

En klunk vin och lite självömkan

i en alldeles för stor värld

för att någon ska orka bry sig

Jag blåser bort mina drömmar

som dunet från en maskrosblomma

Fnyser åt min spegelbild

Tar en klunk till

för att lossa skorpan från såret

som börjat klia

Kryddar tillvaron med fantasier

småler tills verkligheten larmar

glaset gapar tomt

 

 




Övriga genrer av Me-linda VIP
Läst 351 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-07-23 22:41



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
ömsint och levande
mkt vacker text
2007-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Me-linda
Me-linda VIP