Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tror du vet allt om mig.

Redan nu har du bildat dig en uppfattning.

Ett första intryck som talar om för dig vad jag är för sorts tjej.

Redan nu har du omedvetet placerat in mig i ett fack.

Men...

Jag är inte som du tror!

Du tror du vet allt om mig.




Övriga genrer av Evelina Erixon
Läst 461 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-04-04 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelina Erixon