Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta inte andas.



Det blev så tyst.
Du sa ingenting alls.

Ville göra mig galen, du lyckades.
Är galen, galen, galen i dig.

Du var alldeles tyst.
Hörde bara dina andetag.


Lova att inte sluta andas?




Övriga genrer av nea.
Läst 468 gånger
Publicerad 2005-04-06 15:47



Bookmark and Share


  kaldorei
den där dikten var också otroligt härlig. Den påminner mig om vissa saker..... jag blir glad!
2005-06-05
  > Nästa text
< Föregående

nea.
nea.