Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Tack till Ludde)


Markering kan vara av vikt vissa stunder

först då kan vi möta
det samspelets under
som utan att nöta
förenar de grunder
från vilka vi lättat
då båda förstår
och när man berättat
var pjäserna står
kan arket bli mättat
av fruktbara spår




Fri vers av "Silver" VIP
Läst 651 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-08-19 22:19



Bookmark and Share


  boen
En del är osägbart, ja.
2007-09-29

    ingvar VIP
Ja, det är så sant. Här blev det verkligen en markering!
Ingvar
2007-08-26

  Lillasyster F
OK now i get it...
Fruktbara spår va?
Najs och klyftigt. Tog mig en kväll att komma underfund med det hela.
2007-08-23

  Lillasyster F
Och jag blir lite konfunderad...
Visst bör man markera ibland (textrader, var gränsen går, eller rentav... revir).

En annorlunda dikt för att komma från dig.
Är det något internt? :)
2007-08-23

  KonstigaKatter
Ja, om vad ord betyder...
2007-08-19

  Daniel_78 VIP
och när man berättat
var pjäserna står - volá
2007-08-19
  > Nästa text
< Föregående


"Silver" VIP