Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sönderälskat hat.

Med förgiftat blod i ådrorna
-vet jag hur du känner.

Den äckliga känslan av obehörighet,
att du inte är älskad,
vissar sig klart inatt.

Att se på sig själv med rena ögon
-gör dig förblindad av kallt hat.

(Du passar inte in i min värld.)

Fullmånen bevisar ännu en gång
-hur jag inte hör hemma.

Det spelar ingen roll hur mycket jag än viskar,
i ditt öra
-hur mycket du är min kärlek.

Och jag gör
- a l l t
för att vara hos dig.
Känner du?

Kärlek på vilkorlig dom
- vem dömmer oss?

Snälla, stanna hos mig bara inatt..




Fri vers av Kylskåpspoesi
Läst 477 gånger
Publicerad 2005-04-09 01:54



Bookmark and Share


  Nafs
Bra flyt och känsloladdad text , jättebra skrivet
2005-04-17

    Shefika
Wow säger jag bara!
2005-04-09

    livräddaren
ojojojojoj vad bra!känner verkligen igen mig,en dikt med känsla i!
2005-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Kylskåpspoesi
Kylskåpspoesi