Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miss Handel

När man inte längre stiger

i grader

av önskan

är lakanen blånande kalla

av psykisk misshandel




Fri vers av Magnus Mojo Olsson
Läst 974 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-22 22:50



Bookmark and Share


  supersurrealist

2010-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Magnus Mojo Olsson
Magnus Mojo Olsson

Mina favoriter
Ner till sjön