Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sterila kontorslandskap

tonerna av
elva intensiva dygn
smyger fram över regnvåta,
mörka gator och
sterila kontorslandskap

knullade på öppen gata
i mellanmjölkens land

två månader senare
kopierade vi upp egna
diktsamlingar,
målade slagord

och hoppades på
ett mirakel




Fri vers av Jenny W
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-26 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jenny W
Jenny W