Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag fryser.



röda väggar
och
dålig belysning.

brist på harmoni
och
sömn.

smutsiga fönster
och
deprimerande musik.

det är kallt
och
jag fryser
om fötterna

men

mest av allt
fryser jag
om mitt
fullt påklädda
hjärta.




Fri vers av AneLa
Läst 334 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-08-29 22:39



Bookmark and Share


  Agnes
Fy va hemskt... du skriver så bra, om den där känslan av att vara på fel ställe, tom och frusen, och bara jävligt less på allt... Som jag tolkar det.
2007-08-30

  charlotte hedendahl
Vacker ,välskriven och lite ledsam!
2007-08-29

  Catrin
Mycket sorgsen men vacker text...
2007-08-29

  Patrick K
Sårande vackert, känns verkligen igen!
Hoppas det blir bättre!
2007-08-29
  > Nästa text
< Föregående

AneLa
AneLa