Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur ?

Hur ska jag
kunna veta
vem du är
när jag knappt känner mig själv

Hur ska jag
kunna känna din smärta
när jag själv
blöder inombords

Hur ska jag
leva
innan jag dör ?




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 393 gånger
Publicerad 2005-04-12 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan