Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erhållna gratulationer

Nu inne på mitt tjugonde levandsår
Den dagen jag vände mig mot mitt sista tonår

Trycket över bröstet är konstant om än dynamiskt




Dagbok av existens
Läst 237 gånger
Publicerad 2005-04-17 23:20



Bookmark and Share

  existens