Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rundgång




Det blir
bättre.
När du kommer
härifrån.
Vidga vyerna!
Livet
förändras.
Utan övertygelse svajar
tonerna i svalget.

Det handlar om
möten.
Och om ödet.
Säger jag och
tittar ner till
nästa våningsplan.

Alla är ämnade för
någon.
I förutbestämda ögon är
du vackrast i
världen.
Jag vågar
inte
titta.
För du ser ut att vara gjord av
spegelglas.

Andas.
Du suger in
syftet.
Förvandlar det blint till
koldioxid.
Jag spyr skeptiskt ut logik som
trängt in.
Visdomsorden lossnar som
torr hud.

Det är som folk säger:
In genom det ena örat och ut genom det andra.

Vi suckar
negativt.
Och tänker samma
tankar om och om
igen.




Fri vers av lilla ego
Läst 429 gånger
Publicerad 2005-04-18 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla ego
lilla ego