Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under det gula täcket

 

Jag levde i en tunnel

kall cement

jagad

av världen

 

i månader

instängd av taggtråd

jag själv byggt upp

 

 

ett mantra

som enda sällskap

 

varför jag?

 

lukten av våta stenar

kylan

under det gula täcket

i min säng

 

som citroner

med AK4:or

 

sen lyfte jag en dag

på den tjocka bomullen

skapade själv

ett ljus

som smultronblommor 

i tunnelns slut 

 

En växande kraft, en kärlek 

till livet 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Plumflower
Läst 592 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-25 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Plumflower