Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hyllning till ekarna utanför mitt fönster


Livskraft

Bruna sväller ekens knoppar
snart spricker de
dessa svällande knoppar
växtkraft som ger livskraft.

Bruna sväller ekens knoppar
sprängfyllda av kraft
explotionen är nära
åter visar naturen sin styrka.

Bruna sväller ekens knoppar
fåglar livnär sig
smådjur frossar
människor väntar på en ny vår.

Bruna sväller ekens knoppar
livskraft spränger skalet
gröna blad fyller grenarna
i lummig grönska sjunger fåglar
sin kärlekssång.




Fri vers av KristinaE
Läst 535 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-04-22 00:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE